Author Topic: Failure to record Insiders, but Inside Business OK !  (Read 2543 times)

Offline wappinghigh

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 15
    • View Profile
Failure to record Insiders, but Inside Business OK !
« on: March 06, 2011, 05:32:57 PM »
Hi I have a problem. The Wiz fails to record Insiders, but has no problems with the following show (Inside business) on the same channel.
Both shows are recording OK on my eyetv. Any suggestions what might be going on? It's got me stumped...Thanks!

Online prl

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 3593
    • View Profile
Re: Failure to record Insiders, but Inside Business OK !
« Reply #1 on: March 06, 2011, 06:21:15 PM »
Really not enough information there to be able to help much. Did you set the recordings on IceTV only a short time before the Insiders started? If not, did you see whether the timers appeared on the Beyonwiz? Did IceTV give an indication that the timers had been sent (donut icon changed to filled)? Did you get an error icon for the Insiders recording on IceTV? Were there any other recordings set for the same times?

It's hard to help much when the question is hardly more than "X didn't work! What's wrong?"
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3, T4, U4 & V2 for testing

Offline farbar1

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Failure to record Insiders, but Inside Business OK !
« Reply #2 on: April 17, 2011, 04:37:53 PM »
I have had a similar problem and the support people could not help. Every time I ring them I get told to rescan the channels or make sure my firmware is current. ICE is certainly not a mature system and we are paying for something that is not being delivered.

Online prl

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 3593
    • View Profile
Re: Failure to record Insiders, but Inside Business OK !
« Reply #3 on: April 17, 2011, 06:23:35 PM »
I have had a similar problem and the support people could not help. Every time I ring them I get told to rescan the channels or make sure my firmware is current. ICE is certainly not a mature system and we are paying for something that is not being delivered.
Similar to wappinghigh's problem? How can you even tell?
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3, T4, U4 & V2 for testing

An Error Has Occurred!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()