Author Topic: Widget not displaying TV guide  (Read 7827 times)

Offline bigdan

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile
    • DJPalmer.com
Widget not displaying TV guide
« on: March 24, 2008, 06:06:19 PM »
My Yahoo! Widget is not displaying the TV guide, but is showing everything else. Any ideas?
Big Dan - finally got NBN and One HD in the Upper Hunter.

Offline Marc

  • Guru
  • *****
  • Posts: 451
    • View Profile
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #1 on: April 02, 2008, 12:03:13 AM »
Does quitting then reloading the Yahoo widget engine application help?

Offline glennww

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #2 on: July 01, 2008, 06:51:44 PM »
I have same problem since upgrading to the new version (although because of my problem I can't even tell you what version I now have) 2.11 something.  I upgrade and TV guide, favorties didn't display. I looked at i and no channels were showing. I logged on to my account ICETV and noticed I didn't have the appropriate API Token. So using the widget I tried the deauthorise option - nothing happenened. I unloaded the widget , closed yahoo engin, ran the reset reg routine per the support guide and restarted yahoo I reloaded the new widget. Got the prompt to authorise. However the authorise option doesn't work. So I retried the whole process again but this time also uninstalled yahoo widget engine and rebooted to start from scratch. Now I am stuck with an authroise screen which won't go away.   >:(

Offline Marc

  • Guru
  • *****
  • Posts: 451
    • View Profile
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #3 on: July 01, 2008, 06:56:58 PM »
Hmm. That doesn't sound good at all. I'm not sure what advice I can offer to fix that.

Please get in contact with IceTV support via the contact form on our site or phone:
http://www.icetv.com.au/cgi-bin/webpage.cgi?op=show_contact

Offline csutak40

  • Guru
  • *****
  • Posts: 1128
    • View Profile
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #4 on: July 18, 2008, 07:38:11 PM »
My Yahoo! Widget is not displaying the TV guide, but is showing everything else. Any ideas?
I have the same problem, starting today.  After some fiddling (trying another day) it seems the problem is, it think I am not registered (mind you, it should still be showing today's programs, shouldn't it?  Not sure how to convince it that I am  ::)

I phoned up today about lunchtime, they only had a sales person in the office.  He promised that someone will phone back after five, still nothing.  Just tried phoning them - no answer.  Are they in court today by any chance?   ???
« Last Edit: July 18, 2008, 07:40:57 PM by csutak40 »
Cheers,
Judy
Windows 7 Media Center; Last Update Feb 20 2006; Beyonwiz T4, T2

Offline Shwanger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #5 on: July 18, 2008, 09:39:50 PM »
Had a blank EPG also...

Fixed by:

1) Re-Download and reinstall widget from http://widgets.yahoo.com/widgets/icetv-remote
2) Click 'skip version' when the automatic update comes up.  Works fine HOWEVER will still include the bugs that were fixed in the version you just skipped.
3) Place full faith in the IceTV team that they are already working on the next version update that will fix bugs AND allow you to continue using the same account without a hitch. :)

...cos a bugged but still working version is better than a no version at all.

Dodgy workarounds FTL :(




Offline choo

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #6 on: July 19, 2008, 10:35:46 AM »
My Yahoo! Widget is not displaying the TV guide, but is showing everything else. Any ideas?

Hi same as of last night - widget doesn't display guide info.
 
reset, reauthorised etc. even reset with WindowsWidgetReset.reg

still get my shows, most popular - just no tv guide content.

ideas?

Offline Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1243
    • View Profile
    • IceTV
Re: Widget not displaying TV guide
« Reply #7 on: July 19, 2008, 01:17:42 PM »
This should be back to normal now.

If you just close and re-open the widget it will be back up and running.
Regards,

Daniel.
CTO.


Share via facebook Share via twitter

xx
Yahoo Widget still my favourite - any chance for a channel name update?

Started by JPP on Yahoo! Widget

4 Replies
4159 Views
Last post November 13, 2017, 11:58:44 PM
by yereverluvinunclebert
xx
Widget in Win10?

Started by csutak40 on Yahoo! Widget

6 Replies
4281 Views
Last post July 16, 2016, 10:35:22 AM
by JPP
xx
New channels names not showing up on Widget

Started by JPP on General Discussions

10 Replies
2989 Views
Last post March 10, 2016, 09:17:52 PM
by JPP
xx
Yahoo Widget randomly disappearing from screen

Started by JPP on Yahoo! Widget

2 Replies
1995 Views
Last post June 12, 2015, 02:53:11 PM
by JPP