Author Topic: Timezone offset issues  (Read 1771 times)

Offline toonz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Timezone offset issues
« on: April 01, 2013, 10:03:26 PM »
I'm trying to setup a MediaPortal PVR using the generic xmltv download. The issue I have is the show times aren't correct - or rather the timezone setting doesn't seem correct.

Eg. "Sunrise" for example, is 6:00am every day (xml data is below). The time in the .xml file is 1900 (7pm), and the timezone offset is set to +0000 instead of +1100. Is there anything I can do about this rather than writing my own script to go through and replace all "+0000" with "+1100"?
The 'offset' settings in MediaPortal don't seem to work, because the .xml file is hardcoded with the timezone offset.

XML:
<programme start="20130331190000 +0000" stop="20130331230000 +0000" channel="56">
      <title lang="en">Sunrise</title>

Thanks for your help.

Offline Dave at IceTV

  • Guru
  • *****
  • Posts: 1258
    • View Profile
    • IceTV Knowledgebase Articles
Re: Timezone offset issues
« Reply #1 on: April 02, 2013, 12:38:02 PM »
It sounds like you missed step 7 in our Media Portal setup guide.
http://support.icetv.com.au/entries/20205968#configuremp

Step 7:
(in Media Portal's "TV-Server Configuration") Under "Plugins" => "XmlTv", ensure "Import new tvguide.xml" is ticked, and that "Apply timezone compensation when loading tvguide.xml" is also ticked and that it is set to your current timezone.
cheers

Dave
Customer Service


Share via facebook Share via twitter

xx
Invalid region or timezone?

Started by Blindside on Windows XP Media Center Edition

1 Replies
3241 Views
Last post September 09, 2006, 01:17:33 PM
by poedgirl