Author Topic: Problem with pre/post padding  (Read 2755 times)

Offline Daters

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Problem with pre/post padding
« on: January 03, 2007, 07:42:23 PM »
Hi,
I have just started using PIMP in the last few days, seems great so far however the soft padding does not work for me. 30 min recorded  programs are still 30 mins long (even though MCE settings are set to 4 mins either way). I assume as there are no posts here regarding this that no one else has this problem? Is there something else I need to ensure is enabled, disabled or checked for PIMP to over ride the default MCE padding settings? By running other programs such as MCE customiser 2005 which also has padding capabilities, could this affect the PIMP settings? - although it doesnt appear to.

Thanks in advance...

Offline Leroy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Problem with pre/post padding
« Reply #1 on: February 12, 2007, 02:11:31 PM »


Share via facebook Share via twitter

xx
The Guilty - synopsis problem

Started by prl on IceTV EPG Content

0 Replies
22 Views
Last post September 16, 2019, 12:35:02 PM
by prl
xx
Movie: The Divine Order - synopsis problems

Started by prl on IceTV EPG Content

6 Replies
66 Views
Last post September 17, 2019, 10:16:53 PM
by prl
xx
SEAL Team & Hawaii Five-O problems with my Beyonwiz

Started by vader1111 on General Discussions

1 Replies
347 Views
Last post June 27, 2019, 04:07:47 PM
by prl
xx
Manual Channel Tuning Problems

Started by Wills13 on General Discussions

0 Replies
291 Views
Last post January 23, 2019, 10:37:23 PM
by Wills13