Author Topic: PIMP for MCE bug???  (Read 5998 times)

Offline aswigon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
    • View Profile
PIMP for MCE bug???
« on: June 28, 2006, 04:21:52 PM »
Hi,

I have noticed a weird problem with PIMP where the scheduled recordings in PIMP do not actually match the PIMP TV guide or the MCE TV guide and schedule.

Attached are some images of the problem.

Hope someone can help.

Offline aswigon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #1 on: June 29, 2006, 06:55:43 PM »
Does anyone know if anyone from IceTV reads this forum?

Offline Marc

  • Guru
  • *****
  • Posts: 451
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #2 on: June 29, 2006, 11:26:19 PM »
Almost all the IceTV staff are on here from time to time. It might be worth sending an email to support@icetv.com.au to make sure you get a prompt response.
« Last Edit: July 04, 2006, 11:25:08 AM by marc@iSlayer »

Offline aswigon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #3 on: June 29, 2006, 11:51:06 PM »
I actually rang them the other day and got told to post bugs here by the person I spoke to.

Offline pvogel

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 191
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #4 on: June 30, 2006, 07:25:54 AM »
Almost all the IceTV staff are on here from time to time. It might be worth sending an email to support@icetv.com.auto make sure you get a prompt response.

Indeed. However the last couple of days we have been flat out dealing with a flood of new subscribers many of whome phone for installation help.

But all our development team read the forum and reposnd to the best of their ability.

Sorry there's been a bit of a delay in this case.

Peter

Offline aswigon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #5 on: June 30, 2006, 03:14:43 PM »
Thats OK. It doesn't bother me that greatly but I thought you guys would want to know so that you don't get too many calls on this.

Offline slaya

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #6 on: July 01, 2006, 05:26:48 PM »
Hi aswigon,

Yer... I'm getting the same issue.  Looking at my 'scheduled' programs, the date, time & channel all appear to be correct, but the program name is not matching up with what it should be.  Seems to be half an hour out.

I emailed Ice support last Thur but haven't had any reply as yet.  :(
I'd be interested if you've heard any more news on this....

s.

Offline aswigon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #7 on: July 02, 2006, 12:17:29 PM »
Sorry to say that I still haven't heard anything on this one yet. Hopefully it will be resolved soon.

Offline roman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #8 on: July 04, 2006, 12:02:11 AM »
Hi Dudes

I'm getting this problem too, and was told to post on here and that it would be resolved.

Any time frame please???

Many Thanks
Roman..

Offline aswigon

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #9 on: July 06, 2006, 01:59:54 PM »
Attention: Peter Vogel


As requested here are further screenshots of the bug on PIMP interface on the website. The Scheduled tab seems to be reading some shows incorrectly but only on certain channels (ABC seems OK).

Hope this helps resolve the issue.

Andre

Offline pvogel

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 191
    • View Profile
Re: PIMP for MCE bug???
« Reply #10 on: July 07, 2006, 12:11:16 PM »
We think we found the problem - it was in the client program so there is a new alpha 1.0.2 at
 http://www.icetv.com.au/cgi-bin/downloads.cgi?op=get_file&number=13

Let's know if that fixes the problem for you.

I guess the fix will only apply to newly scheduled shows so you might need to delete the faulty scheduled entries.

Peter
« Last Edit: July 07, 2006, 12:14:47 PM by pvogel »


Share via facebook Share via twitter

xx
what happens if you request eyetv and pimp both to record the same programme ?

Started by sunfish on EyeTV

8 Replies
5781 Views
Last post May 27, 2008, 12:19:30 AM
by sunfish
xx
My PIMP 2.0.0.16 "Crashes" on Vista

Started by Shane on Windows Vista Media Center

2 Replies
2797 Views
Last post March 19, 2008, 09:54:31 AM
by Daniel Hall at IceTV
question
Repeating errors in my PIMP's event log

Started by mbedford on Windows Vista Media Center

0 Replies
3246 Views
Last post July 20, 2007, 05:54:08 PM
by mbedford
xx
Remote / Pimp

Started by kjfarrell on Windows Vista Media Center

2 Replies
2937 Views
Last post July 03, 2007, 09:58:14 AM
by Daniel Hall at IceTV