Author Topic: only abc sample also and pimp not working  (Read 2343 times)

Offline rambo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
only abc sample also and pimp not working
« on: March 17, 2007, 02:31:51 PM »
Hi,

I'm only getting abc sample data also and I have tried the suggestions in the other post and still cant get it to work.

Also when I click save settings in Pimp I get "Error getting device list from IceTV server. - No data returned or invalid login." Registering works fine however.

Any help will be most appreciated.


Offline Craigology

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: only abc sample also and pimp not working
« Reply #1 on: March 29, 2007, 04:00:38 PM »
Me too.  :(

Russell, I read your feedback on this some weeks back but this referred to version 1.4.

What's the latest on this in the current 1.6 release? Can you please post step-by-step resolution to this problem for Vista users?

If necessary, can you please post the delete_mce_id.reg registry file as well if this is still part of the fix.

Thanks.

Offline Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
    • IceTV
Re: only abc sample also and pimp not working
« Reply #2 on: March 29, 2007, 04:03:03 PM »
Hi Craig,

The problems that rambo was having were different, his was account related.

In regards to problems with the registry changing all the time, these have been resolved in the PIMP 2.09.00 client that is currently available online, if you are running this version then you should be fine (as long as you are using Vista 32-bit, the 64-bit version should be available soon).
Regards,

Daniel.
CTO.


Share via facebook Share via twitter