Author Topic: Is 3.0.0.8 playing with padding for MCE based recordings?  (Read 2088 times)

Offline DDH

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Is 3.0.0.8 playing with padding for MCE based recordings?
« on: January 24, 2010, 07:34:46 PM »
Has anyone else seen this?

While 3.0.0.8 seems to have sorted out padding issues for shows setup in IceTV Intereactive it seems to have done something strange to series setup on the MCE itself.  Since 3.0.0.8 my 1/2 hour shows for the News and Simpsons with local pre padding of "3 minutes where possible" from the defaults, and 5 minutes and 15 minutes hard padding (not where possible) have had another 1/2 hour added to them.

My theory is that IceTV Interactive is reading the local MCE recording and adding the default "30 minutes where possible" post padding as additional hard padding.  The problem did not exist before 3.0.0.8.  If my theory is correct why would it even be touching a recording set on the MCE itself.  Keen to get some more thoughts before logging this one.

Anyone else seen this?  Anyone else prepared to test a local series recording and see if they get extra padding.

Offline bodogbodog

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 375
    • View Profile
Re: Is 3.0.0.8 playing with padding for MCE based recordings?
« Reply #1 on: January 24, 2010, 07:59:23 PM »
My 7pm ABC news test with 30 minutes post padding (set up pre 3.0.0.8 on the Media Center - I don't use Interactive ) reveals that is indeed what happens with it - it records for 60 mins in total
Not sure what happened to my requested 5 mins prepadding though
Beyonwiz T2 1gb + E8400 Win Svr 2013, 4GB RAM, 8TB storage, Tiny Twin USB Tuner, Hauppauge WinTV NOVA TD-500 Tuner + IceTV Skippa

Offline DDH

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Is 3.0.0.8 playing with padding for MCE based recordings?
« Reply #2 on: January 24, 2010, 08:19:27 PM »
Thanks for that.

Sounds like I'll report it.

lukem

  • Guest
Re: Is 3.0.0.8 playing with padding for MCE based recordings?
« Reply #3 on: January 25, 2010, 11:55:08 PM »
Yep it is and is corrected in 3.0.0.9 (being tested right now for release in a day or so...)

Offline DDH

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Is 3.0.0.8 playing with padding for MCE based recordings?
« Reply #4 on: January 26, 2010, 09:06:08 AM »
Luke thank you for the confirmation and commitment to rectifying the issue.  I shall wait on 3.0.0.9 and see how we go from there.


Share via facebook Share via twitter

xx
SBS late program changes missed (Thu 12/9)

Started by prl on IceTV EPG Content

8 Replies
93 Views
Last post September 14, 2019, 09:51:52 AM
by IanL-S
xx
AFN Fishing Show 7mate, 6:30am, Wed, 11 Sep 2019, 60 minutes > repeat

Started by aeb001 on IceTV EPG Content

1 Replies
32 Views
Last post September 08, 2019, 03:38:12 PM
by Tiphanee
xx
Forum Issues

Started by BazzaG on General Discussions

3 Replies
111 Views
Last post September 04, 2019, 10:42:26 AM
by Daniel Hall at IceTV
xx
Britains Most Historically Out of Order Towns?

Started by prl on IceTV EPG Content

5 Replies
105 Views
Last post September 03, 2019, 10:40:53 AM
by raymondjpg