Author Topic: Will I have the "2 minute padding problem" if i don't use interactive?  (Read 3660 times)

Offline alexg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
As stated I guess.

I am about to go Win 7 and was wondering if it affects the Ice Guide. I never use the "interactive" component, will i still have an issue with the padding?

Thanks

Alex

Offline bodogbodog

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 375
    • View Profile
Re: Will I have the "2 minute padding problem" if i don't use interactive?
« Reply #1 on: November 05, 2009, 06:24:54 AM »
Good question - I was wondering the same as it appears that when I setup recordings via the guide on my Win7 Media Center or my Extender that I am able to setup the padding in the recording settings. Like you I don't use Interactive.
I was wondering why I didn't seem to be missing the end of the programmes and that therefore padding was working - your question may well be the answer - hope so  ;D
Beyonwiz T2 1gb + E8400 Win Svr 2013, 4GB RAM, 8TB storage, Tiny Twin USB Tuner, Hauppauge WinTV NOVA TD-500 Tuner + IceTV Skippa

Offline grcassidy

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Will I have the "2 minute padding problem" if i don't use interactive?
« Reply #2 on: November 05, 2009, 12:29:09 PM »
Programs set to record through Media Center will have the default padding as set in the Media Center settings. All recordings set by Ice Interactive will have 2 mins.

Cheers
Gary

EDIT: You can still install the interactive client to handle the guide updates without affecting the padding on recordings set in 7MC
« Last Edit: November 05, 2009, 12:31:54 PM by grcassidy »

Offline alexg

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Will I have the "2 minute padding problem" if i don't use interactive?
« Reply #3 on: November 05, 2009, 05:06:57 PM »
Thankyou for the prompt response.

Is it much of a hassle setting up the ICETV EPG for 7MC?

I am getting the OS tomorrow and so will reinstall then anything I should watch out for?

Offline bodogbodog

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 375
    • View Profile
Re: Will I have the "2 minute padding problem" if i don't use interactive?
« Reply #4 on: November 05, 2009, 07:24:13 PM »
Alexg
It is truly dead simple
I found that setting up IceTV Win7 beta was really easy - just load the beta software and follow the installation instructions and the tuners and channels were found automatically and labelled correctly

Offline bodogbodog

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 375
    • View Profile
Re: Will I have the "2 minute padding problem" if i don't use interactive?
« Reply #5 on: November 05, 2009, 07:25:25 PM »
Programs set to record through Media Center will have the default padding as set in the Media Center settings

Best news I've had all day! - that's great and meets my needs just fine


Share via facebook Share via twitter

xx
Will and Grace

Started by Tezza007 on General Discussions

0 Replies
659 Views
Last post December 24, 2017, 09:12:27 AM
by Tezza007
xx
Will & Grace

Started by csutak40 on IceTV EPG Content

2 Replies
850 Views
Last post November 04, 2017, 01:41:14 AM
by csutak40
xx
The new xmltv feed will movies eventually get imdb or themoviedb links

Started by denny09 on XMLTV (General)

3 Replies
1933 Views
Last post March 18, 2018, 11:02:09 PM
by denny09
xx
Will you considering supporting emby server

Started by denny09 on XMLTV (General)

10 Replies
3913 Views
Last post May 26, 2016, 12:00:38 PM
by denny09