Author Topic: Channel 9 EPG  (Read 4185 times)

Offline Ben

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Channel 9 EPG
« on: December 19, 2008, 07:18:13 PM »
Hi all,  Just a quick question...

I understand about the whole Ice TV v Channel 9 and why it appears as N/A on the guide.  However why does the Icetv widget show what is playing on channel 9??

Just seems a but redundant to display one and not the other.  I only have a Toppy 7000 and can't do the whole wireless thing so have to keep going between the computer and the STB to set the recordings for channel 9.

Thanks in advance.

Ben

Offline tonymy01

  • Guru
  • *****
  • Posts: 740
    • View Profile
Re: Channel 9 EPG
« Reply #1 on: December 19, 2008, 08:12:02 PM »
ICE is always updating their info over time as they learn more about shows coming up, so you find N/A for shows 7days out, but closer to the day (after the dozens of promo's also) they make the data more accurate.
You really need to have the STB constantly connected to ensure you get the latest info.
Regards
Regards
Tony

Beyonwiz DP-S1 & Topfield 5K (using PerlTGD to upload ICE EPG/timers for the 5K, normal ICE interactive for the Wiz).

Offline strangr

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: Channel 9 EPG
« Reply #2 on: January 17, 2009, 10:47:41 AM »
i have also noticed this, but on current day programs. but on other sites (yourtv.com.au) it shows the correct program information..

Offline Notace

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Channel 9 EPG
« Reply #3 on: June 23, 2009, 05:39:28 PM »
Hi all,  Just a quick question...

...I only have a Toppy 7000 and can't do the whole wireless thing so have to keep going between the computer and the STB to set the recordings for channel 9...

Hi Ben. Have you thought about connecting a wireless access point to the ethernet connector on your 7000. This should allow you to link in to your home network wirelessly (assuming you have one set up). I haven't tried this myself but I'm sure I've seen references to it somewhere in the (sadly unavailable for the moment for some reason) iTopfield forums. There may also be references to it in the "old" Topfield forums, which cater mainly for the older Toppys, but also covers the newer models.

The original Topfiled forum can be found at:  http://www.topfield-australia.com.au/phpbb2/

Even if there isn't already a thread to cover this (unlikely), If you start one, I'm sure the fantastic Toppy community will come to your rescue in short order.
I see no reason why it shouldn't work. And if you have an "N" network set up at home, it will actually be faster than the "G" wireless dongle you get with the 7100.

Good luck.

Ron.


Share via facebook Share via twitter

xx
New SBS channel

Started by Melb137 on IceTV EPG Content

2 Replies
283 Views
Last post May 29, 2019, 01:04:41 PM
by prl
xx
Manual Channel Tuning Problems

Started by Wills13 on General Discussions

0 Replies
253 Views
Last post January 23, 2019, 10:37:23 PM
by Wills13
xx
Can not retrieve channel map: The IceTV server can not be reached

Started by raymondjpg on Beyonwiz

6 Replies
670 Views
Last post November 03, 2018, 04:07:15 PM
by raymondjpg
xx
Channel Ten Rebrand

Started by DaveBinM on IceTV EPG Content

5 Replies
523 Views
Last post November 04, 2018, 06:34:27 PM
by chopper