Author Topic: Unable to remove or change Grey's Anatomy  (Read 3296 times)

Offline gleff

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Unable to remove or change Grey's Anatomy
« on: February 07, 2009, 11:55:23 PM »
Hi,

For some reason in my IceTV Interactive on the web, I have one program 'Grey's Anatomy' that I have set up as a Keyword record.  No matter what I do, I can't seem to remove it.  On all my other keyword records, if I click on the name, it expands and I can 'Delete' Keyword.  I now have Grey's Anatomy 3 times in the list, and none of them expand so I can't seem to delete the keyword. 

Any idea how to fix this?  I'm just wondering if it's broken because it has an apostophe in the name.

Offline martymonster

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 94
    • View Profile
Re: Unable to remove or change Grey's Anatomy
« Reply #1 on: February 12, 2009, 10:16:29 PM »
Same here, I just set it up and have the same problem.
It could be because it has an ' in the name Grey's and Ice does not like it.
Just tried Murphy's Law as a test, same thing, cannot edit it etc due to the ' character
« Last Edit: February 12, 2009, 10:20:18 PM by martymonster »

Offline gleff

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Unable to remove or change Grey's Anatomy
« Reply #2 on: February 13, 2009, 09:04:06 AM »
I hope it can be fixed.. I don't know how long I'll be interested in watching Grey's Anatomy LOL.

Offline Russell at IceTV

  • Guru
  • *****
  • Posts: 444
    • View Profile
Re: Unable to remove or change Grey's Anatomy
« Reply #3 on: February 13, 2009, 09:29:40 AM »
Hi guys,

This should be fixed now.  Thanks for reporting it!

Russell

Offline gleff

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Unable to remove or change Grey's Anatomy
« Reply #4 on: February 13, 2009, 09:26:40 PM »
Awesome.. works great now... thanks for that.

Offline martymonster

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 94
    • View Profile
Re: Unable to remove or change Grey's Anatomy
« Reply #5 on: February 13, 2009, 10:24:36 PM »
Second that. Now works


Share via facebook Share via twitter

xx
Unable to select ABC/SBS from guide

Started by ChrisW on SKIPPA

0 Replies
1069 Views
Last post May 26, 2020, 08:08:28 PM
by ChrisW
clip
Unable to connect T4 to the internet

Started by Robert_M on General Discussions

4 Replies
420 Views
Last post April 07, 2020, 08:47:05 AM
by Robert_M
xx
Unable to record mission impossible ghost protocol

Started by simoncasey on Beyonwiz

21 Replies
3706 Views
Last post August 08, 2017, 11:48:18 AM
by prl
xx
Unable to schedule via website

Started by peter1960 on Smart Recording website and General questions

5 Replies
1916 Views
Last post January 28, 2016, 02:40:06 PM
by Dave at IceTV