Author Topic: Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change  (Read 1597 times)

Offline Donno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change
« on: July 30, 2010, 09:35:00 AM »
Sorry if this has been posted elsewhere but I couldn't find anything relevant when I searched.

The issue I discovered is that if I set a Series Recording, when Interactive reappears, the Time/Channel setting has changed from Evening (my preferred setting) to the channel of the series recording, eg, ABC1.  It doesn't do this when I set a single episode recording - just for series recordings.

I'm using the standard web Interactive (http://www.icetv.com.au/interactive/) and this happens with both IE 8 & Firefox 3, on Windows 7.

So, is this a bug?  Will it get fixed?  Any advice?

Offline prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3158
    • View Profile
Re: Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change
« Reply #1 on: July 30, 2010, 10:48:43 AM »
This happens for me, too. Firefox 3.6.8. For me, although the dropdown menu item is changed to the network that the series recording was set to, the actual display is for the old setting (Evening 6pm-12am).
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3 & T4 for testing

Offline Donno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change
« Reply #2 on: July 30, 2010, 02:34:24 PM »
Yes - it behaves the same for me.  Before I concentrated on this bug I would only notice something was wrong after I went forward by 24 hours, then the actual display changed to the channel setting.

Do you know if ICE have a bug/wish list that we could add this to?

Offline prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3158
    • View Profile
Re: Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change
« Reply #3 on: July 30, 2010, 05:03:16 PM »
...
Do you know if ICE have a bug/wish list that we could add this to?
Presumably they have some bug tracking system internally, but I don't know of any public list, either IceTV- or user-maintained.

The best indication you can usually get is acknowledgment of the problem by one of the IceTV staff who post on the forum (usually Daniel Hall at IceTV, Matt at IceTV or Madeleine at IceTV). Madeleine seems to mostly field content questions/suggestions.

Offline Russell at IceTV

  • Guru
  • *****
  • Posts: 444
    • View Profile
Re: Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change
« Reply #4 on: July 30, 2010, 11:24:59 PM »
Thanks for reporting this guys, it should be fixed now.

Although we all try to keep an eye on the forums, we sometimes miss things, or don't have time to deal with it because we're swamped with other things. If you don't see a response from us, the best way to report it is by using the Contact Us page.  That gets the issue into our bug tracking system, and it'll eventually get taken care of.

Thanks,
Russell

Offline Donno

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Setting a Series Recording Causes Time/Channel to Change
« Reply #5 on: July 31, 2010, 10:29:33 AM »
Thanks Russell, I can confirm that the problem I reported has been fixed.

Quick work!


Share via facebook Share via twitter

xx
Account guide settings

Started by simoncasey on IceTV EPG Content

24 Replies
403 Views
Last post June 19, 2019, 05:35:32 PM
by Daniel Hall at IceTV
xx
Plex Setup Instructions - Enhanced Guide setting & frequent program refreshes

Started by Peter_H on Plex

4 Replies
284 Views
Last post April 19, 2019, 06:13:23 PM
by Peter_H
clip
[SOLVED] "Channel could not be opened." error when setting up

Started by DaveQB on MythTV

1 Replies
2281 Views
Last post March 21, 2018, 03:05:00 PM
by DaveQB
xx
Small bug - I think - setting recording network from Most Popular page

Started by mcratt on Beyonwiz

3 Replies
814 Views
Last post October 30, 2017, 10:29:31 AM
by mcratt