Author Topic: Keyword recording for Repate programs  (Read 1737 times)

Offline martymonster

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 94
    • View Profile
Keyword recording for Repate programs
« on: April 03, 2009, 12:26:51 PM »
Is there a way using keyword recording to NOT record a Repeat?
Using -repeat does not seem to work - especially if the title etc has that word in it.

I use keywords for a lot of shows now but am annoyed that repeats get recorded as well.

Hope this feature gets added  ;D

Offline Trial_Master

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 175
    • View Profile
Re: Keyword recording for Repate programs
« Reply #1 on: April 03, 2009, 01:04:09 PM »
This has been discussed in many threads. The answer is no, but it is coming at some unknown point in time.

Offline martymonster

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 94
    • View Profile
Re: Keyword recording for Repate programs
« Reply #2 on: April 03, 2009, 01:45:33 PM »
Thanks, I did a search for 'keyword repeat' before posting but did not find any results.


Share via facebook Share via twitter

xx
Favourite Keyword Searches

Started by kgl on Smart Recording website and General questions

3 Replies
442 Views
Last post February 08, 2019, 12:50:46 PM
by prl
xx
Keyword Recordings Not Excluding Results

Started by scotty on Smart Recording website and General questions

6 Replies
1224 Views
Last post August 07, 2017, 08:30:02 PM
by scotty
xx
Keyword record not working

Started by jillmess on Smart Recording website and General questions

7 Replies
1197 Views
Last post July 05, 2017, 11:35:18 AM
by Daniel Hall at IceTV
clip
Keyword Recordings

Started by csutak40 on Smart Recording website and General questions

2 Replies
1109 Views
Last post November 12, 2016, 12:15:46 PM
by Dave at IceTV