Author Topic: Internal Server Error  (Read 3854 times)

Offline 1961russ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Internal Server Error
« on: November 10, 2006, 12:17:51 AM »
Hi Ice

Have been efficiently added to the PIMP beta program, many thanks for that, but each time i attempt to "test settings" i get the (500) Internal Server Error message, user name etc is correct so any help appreciated

best regards


Offline Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1215
    • View Profile
    • IceTV
Re: Internal Server Error
« Reply #1 on: November 10, 2006, 11:05:19 AM »
This sounds like you haven't set up a device under the Options tab in PIMP.

Also the first device that you setup will need to have a device ID of "0".

The steps for setting this up are:

1. Login to the PIMP page on the IceTV website. This can be reached directly from :
    Web Browsers – http://www.icetv.com.au/pimp
    Mobile Phones – http://pimpmytv.com.au
2. Click on the “Options” tab.
3. Select “Add Video Recorder”.
4. Leave device number set to 0 (in the future you will be able to have multiple devices on one account).
5. Enter a name for your device (e.g. Loungeroom).
6. Select Microsoft MCE as Make and Model.
7. Click “Add”.

Once this is done if you try to "Test Settings" again it should work fine.
Regards,

Daniel.
CTO.

Offline 1961russ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Internal Server Error
« Reply #2 on: November 11, 2006, 05:40:06 PM »
Thanks Daniel

surprising how well things work if you read the instructions!!!

best regards


Share via facebook Share via twitter

xx
Best internal TV card for ICE TV to allow on/off switching

Started by wappinghigh on Windows Vista Media Center

3 Replies
2590 Views
Last post February 14, 2010, 02:43:19 PM
by dgaust
xx
(500) Internal Server Error

Started by nathan-76 on Windows Vista Media Center

3 Replies
4684 Views
Last post March 29, 2007, 03:35:50 PM
by Daniel Hall at IceTV
xx
(500) Internal Server Error

Started by benjfree on Windows Vista Media Center

1 Replies
2664 Views
Last post October 20, 2006, 08:58:37 PM
by benjfree
exclamation
(500) Internal Server Error

Started by Decipher on Windows Vista Media Center

2 Replies
4053 Views
Last post September 19, 2006, 10:33:20 PM
by Decipher