Author Topic: Bad gateway!  (Read 1601 times)

Offline prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3428
    • View Profile
Bad gateway!
« on: September 19, 2016, 02:03:50 PM »
Over the past two days, I've been getting sporadic 502 Bad gateway errors when I try to access the forum.
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3, T4, U4 & V2 for testing

Offline csutak40

  • Guru
  • *****
  • Posts: 1173
    • View Profile
Re: Bad gateway!
« Reply #1 on: September 19, 2016, 09:10:15 PM »
Over the past two days, I've been getting sporadic 502 Bad gateway errors when I try to access the forum.
Ditto
Cheers,
Judy
Last Update Dec 9 2020; Beyonwiz V2, T2,

Offline simoncasey

  • Guru
  • *****
  • Posts: 379
    • View Profile
Re: Bad gateway!
« Reply #2 on: September 19, 2016, 10:27:41 PM »
Me too.

Offline Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1308
    • View Profile
    • IceTV
Re: Bad gateway!
« Reply #3 on: September 20, 2016, 11:52:43 AM »
Yeah, something is causing PHP to fall over now and then. I am waiting for it to happen again so I can get some more details.
Regards,

Daniel.
CTO.

Offline prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3428
    • View Profile
Re: Bad gateway!
« Reply #4 on: September 28, 2016, 05:03:08 PM »
I just got it again.

Bad gateway. Bad, bad gateway! ;)
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3, T4, U4 & V2 for testing

Offline csutak40

  • Guru
  • *****
  • Posts: 1173
    • View Profile
Re: Bad gateway!
« Reply #5 on: November 11, 2016, 09:04:30 PM »
This problem still seems to reappear quite regularly
Cheers,
Judy
Last Update Dec 9 2020; Beyonwiz V2, T2,

An Error Has Occurred!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()