Author Topic: Webget Problem  (Read 8136 times)

Offline Welt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Webget Problem
« on: April 30, 2005, 02:20:08 PM »
Hi

Just signed for a week trial and am getting a 401 error every time I run webget. I am using the string

c:\xml\webget.exe http://iceguide.icetv.com.au/cgi-bin/epg/iceguide.cgi?op=xmlguide&channels=1,2,3,4,5,29,38 ?u myusername -p password ?-o c:\xml\guide.xml

and

c:\xml\webget.exe http://iceguide.icetv.com.au/cgi-bin/epg/iceguide.cgi?op=xmlguide&channels=1,2,3,4,5,29,38 ?u <myusername> -p <password> ?-o c:\xml\guide.xml

neither seems to work.

I have created the xml directory and webget is in it

Any ideas? Would seem that there my usernmae password is not setup

Offline Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1127
    • View Profile
    • IceTV
Re: Webget Problem
« Reply #1 on: April 30, 2005, 02:29:35 PM »
Hi Welt,

I believe if you use the string

c:\xml\webget.exe "http://iceguide.icetv.com.au/cgi-bin/epg/iceguide.cgi?op=xmlguide&channels=1,2,3,4,5,29,38" -u <myuserid> -p <mypassword> -o c:\xml\guide.xml

you should be right to go. For the username and password it's probably best to copy them from the original confirmation email that was sent to you.

Daniel.
Regards,

Daniel.
CTO.


Share via facebook Share via twitter

clip
webget doesn't return guide data

Started by dboutchard on XMLTV (General)

1 Replies
990 Views
Last post February 13, 2015, 09:27:20 AM
by raymondjpg
xx
help with webget and xml data setup

Started by bluc on XMLTV (General)

1 Replies
1209 Views
Last post December 12, 2014, 09:38:11 PM
by Dave at IceTV
xx
Webget missing

Started by bravotango on General Discussions

4 Replies
1669 Views
Last post August 14, 2014, 03:27:45 PM
by Daniel Hall at IceTV
exclamation
webget failing ???

Started by Shane on XMLTV (General)

6 Replies
7039 Views
Last post April 21, 2005, 07:10:29 PM
by BJReplay