Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nudge

Pages: [1] 2
1
Finally got around to fixing, simply reset MediaCenterRecoveryTask and set up all channels again and it seems all good.

Later,

Nudge

2
Hi,

Any south coast / Illawarra ICE users having a problem with SC Ten series recordings not scheduling any Ten recordings after 01/06/10.

Happening on all of my machines. See attached snapshot image.

Later,

Nudge

3
Windows Vista Media Center / Re: Interactive - Wake PC to update guide?
« on: February 03, 2010, 07:35:46 AM »
Thanks Luke, I thought that was the behaviour. Certainly some interest in the option here. Not really too much of an issue at the moment as my PCs are constantly utilised.

Nudge

4
Windows Vista Media Center / Interactive - Wake PC to update guide?
« on: February 02, 2010, 06:58:47 PM »
Does Interactive (3.0.0.10) wake the PC to update the EPG at the automatic time? or does it update at the next available oppurtunity?

Nudge

5
Luke,

I attached a snip of the log file from the machine affected. I removed the older log info and kept from when 3.0.0.10 was detected as a new version till now.

I ended up resolving the issue, was related to 7TWO-IceTv being replaced by 7TWO on Prime.

All 3 machines are now in full interactive scheduling mode, I don't do any local scheduling.

Later,

Nudge

6
Now I am stumped  ???, I removed series 1 from the schedule, resent series 2 and I am still getting yellow error triangle. So its either

- channel mapping / matching?
- back to back recordings of the same series?

Will keep testing.

Nudge

EDIT - resolved - it was a channel mapping issue, for some reason the 'channel-IceTV' name had reverted to the inband naming and the IceTV version wasn't available to select. Had to reset and scan all channels again, disable all inband first, then install ICE.

7
Hey all,

I have been doing more testing of scheduling through interactive and found that on a dual tuner set up with pre/post padding set at 10m/15m respectively 'when possible' I get the yellow triangle error message displayed for the 'series 2' example below.

Guide would look like this....
[----------series 1 / channel A -----]
        [-----series 2 / channel B-----][-----series 2 / channel B-----]

Normally if this was scheduled within WMC all would record. I am guessing that interactive maybe applying the padding to each show individually?

Will try a few other options.

Nudge

8
Just a follow up all 3 machines are working great, all have schedules set through interactive and padding issues seem OK.

Just to be safe, I deleted all the recording scheduled and resent all devices.

Next week will be the real test when a lot of series restart.

Nudge

9
After installing 3.0.0.10, should schedules set in interactive be resent again to all machines?

I just finished watching a recording from tonight that had zero padding either side. It was originally scheduled in 3.0.0.9 and I installed 3.0.0.10 a couple of hours before hand.

Nudge

10
Thanks Luke / Daniel for the update - especially on Aussie Day ;D, have loaded on 3 machines - all have EPG loaded OK message. Just waiting for interactive schedules to kick in.

Will keep testing over next few days and provide feedback.

Nudge

11
I spoke to soon on my partial success with 3.0.0.8, sure the guide loads for the next 7 days but after >2 days it won't schedule recordings any more. I keep getting Tasks won't be scheduled until the latest guide is downloaded??

See attach snapshot error logs.

Nudge


12
Thanks everyone for the replies - it wasn't written up anywhere how it was working.

Just to follow up, when I first started this thread I was using v3.0.0.7 and series recordings set up within MC would show up on interactive a single red - once and never again.

Now that 3.0.0.8 is out these are now showing still as single red dots BUT they keep recurring - so I can live with that.

Much better.

Later,

Nudge

13
I went 3.0.0.8 last night as I had to do a rescan for other unrelated reasons.  All worked well except for not getting any channel matching.  I did this manully and now all my series are showing up on Intereactive.  Yet to test the padding.

I gave it another go, reset all my channels and reinstalled 3.0.0.8, still get same error messages but seems to be working OK, the interactive recording seem to be working better than 3.0.0.7,

On the interactive site I keep getting the yellow triangle error symbol for shows set on SC Ten.

DDH, by channel matching are you referring to linking the 'channel name' to the 'channel name - ICETV' in the guide settings. I seem to have matching name issues.

Nudge

14
Rolled back to 3.0.0.7, I did notice that during uninstall of 3.0.0.8 that it didn't properly remove all files, icons and registry settings - had to remove these manually.

3.0.0.7 is getting guide info fine now.

Nudge

15
I experienced the same thing when I first installed 3.0.0.8, but after uninstalling it, then reinstalling I was able to get the EPG to load and install, but I'm still getting that error message.

<snip>

Tried the uninstall/reinstall but still getting error and the EPG won't load red info at the bottom. Fortunately this is on my laptop for testing purposes and not my main two machines.

Nudge

Pages: [1] 2