Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mikeathome

Pages: 1 ... 4 5 [6]
76
Topfield TF7100HDPVRt / Re: What's happened to the Topfield Forum?
« on: May 06, 2009, 05:17:06 PM »
I am skeptical of the 6 weeks. There is no business reason that I can see for taking the forum down - it worked most of the time and as far as I can determine consumed little in the way of TF staff resources - it wasn't monitored (according to TF staff and I don't recall seeing any feedback from them) and, being pretty bog standard forum software, should not have required much maintenance. There could be a technical justification for a short break (as the service is clearly not deemed business critical) such as change of server or change of forum software, but there's no way this should take 6 weeks so it should be up sooner. But the decision might be political - in which case it might never come back.

77
Topfield TF7100HDPVRt / Re: What's happened to the Topfield Forum?
« on: May 06, 2009, 02:32:06 PM »
Yeah, I expressed what I thought was an appropriate level of surprise/incredulity and the chap that I was speaking to went and checked with someone else to make sure. It was when I asked why fixing whatever the problem was needed to take so long that I was told that the website etc was managed from Korea and was beyond Australian control/influence. Also hard to believe.

Its a pity for TF sales though - after months of grizzling on the forums about the firmware it seemed to me that most of the users of the latest version were reasonably, if not completely, happy with it. Just the time to be looking for the positive publicity I would have thought.

78
Topfield TF7100HDPVRt / Re: What's happened to the Topfield Forum?
« on: May 06, 2009, 12:19:28 PM »
I rang TF support and was told the site would be down for at least 6 weeks. Managed from Korea, ouside the control of people in Australia. Hard to believe though.

79
Topfield TF7100HDPVRt / Re: What's happened to the Topfield Forum?
« on: May 06, 2009, 11:27:25 AM »
I tried the link - still can't connect, same message as all day yesterday. If you have been able to connect I assume there is an issue with my browser.

80
Topfield TF7100HDPVRt / What's happened to the Topfield Forum?
« on: May 06, 2009, 10:07:12 AM »
Lots of links to it in here but I can't get the TF forum to work - anyone else have a problem or is it me?

81
Topfield TF7100HDPVRt / Re: New Firmware 20090317
« on: April 05, 2009, 10:32:57 AM »
I am having similar issues with ICE and the new firmware as I had with the last firmware version. Maybe they just haven't fixed it.

82
Topfield TF7100HDPVRt / Re: New Firmware 20090317
« on: April 04, 2009, 12:46:06 PM »
I upgraded Wed am and have had two occasions where the EPG was empty when I attempted to access it and one occasion where days worth of shows were missing. Both sets of problems were eventually remedied after I switched back to FTA for a while and then switched to ICE and tested the connection. After a time (10 min or so) the EPG came right. After I did the upgrade, even though I had the EPG quickly,  it took quite a while for the ICE device to be found (several hours) and I couldn't access the LCN list until that happened also. I still haven't been able to get all timers set using the ICE website to download to my TF.

Pages: 1 ... 4 5 [6]