IceTV Forum

IceTV Guide for IceTV enabled PVRs => Windows Vista Media Center => Topic started by: nathan-76 on March 27, 2007, 10:26:01 PM

Title: (500) Internal Server Error
Post by: nathan-76 on March 27, 2007, 10:26:01 PM
Communication failed with supplied user information.

Internal Error

Just renewd my supscription and have moved to VISTA.

I have followed the instructions and have checked and triple checked by password.
I have also checked my device setup. Its using device 0 and look to be all in accordance with your instructions.

Still an error............

Please Help.
Title: Re: (500) Internal Server Error
Post by: freddyfinn on March 28, 2007, 08:28:21 AM
I have the same error if you read my post in this sticky http://www.icetv.com.au/iceforum/index.php?topic=591.0 .  Pimp seems to be communicating with the server still and only fails occasionally but if you use the test button it gives the 500 error all the time.
Title: Re: (500) Internal Server Error
Post by: nathan-76 on March 28, 2007, 04:06:33 PM
Thats exactly my probelm.

Anyone?
Title: Re: (500) Internal Server Error
Post by: Daniel Hall at IceTV on March 29, 2007, 03:35:50 PM
This has to do with new restrictions in place on the server that only allow updates once every 15 mins.

If the PIMP client is updating often then you generally won't be able to run the "Test Settings" as something will have contacted the server in the previous 15 minutes. As long as you have been able to save the settings and select a device then this means that all is working.

This should also work a bit better with future versions of the PIMP client.