IceTV Forum

IceTV Guide for IceTV enabled PVRs => Windows Vista Media Center => Topic started by: aswigon on June 28, 2006, 04:21:52 PM

Title: PIMP for MCE bug???
Post by: aswigon on June 28, 2006, 04:21:52 PM
Hi,

I have noticed a weird problem with PIMP where the scheduled recordings in PIMP do not actually match the PIMP TV guide or the MCE TV guide and schedule.

Attached are some images of the problem.

Hope someone can help.
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: aswigon on June 29, 2006, 06:55:43 PM
Does anyone know if anyone from IceTV reads this forum?
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: Marc on June 29, 2006, 11:26:19 PM
Almost all the IceTV staff are on here from time to time. It might be worth sending an email to support@icetv.com.au to make sure you get a prompt response.
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: aswigon on June 29, 2006, 11:51:06 PM
I actually rang them the other day and got told to post bugs here by the person I spoke to.
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: pvogel on June 30, 2006, 07:25:54 AM
Almost all the IceTV staff are on here from time to time. It might be worth sending an email to support@icetv.com.auto make sure you get a prompt response.

Indeed. However the last couple of days we have been flat out dealing with a flood of new subscribers many of whome phone for installation help.

But all our development team read the forum and reposnd to the best of their ability.

Sorry there's been a bit of a delay in this case.

Peter
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: aswigon on June 30, 2006, 03:14:43 PM
Thats OK. It doesn't bother me that greatly but I thought you guys would want to know so that you don't get too many calls on this.
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: slaya on July 01, 2006, 05:26:48 PM
Hi aswigon,

Yer... I'm getting the same issue.  Looking at my 'scheduled' programs, the date, time & channel all appear to be correct, but the program name is not matching up with what it should be.  Seems to be half an hour out.

I emailed Ice support last Thur but haven't had any reply as yet.  :(
I'd be interested if you've heard any more news on this....

s.
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: aswigon on July 02, 2006, 12:17:29 PM
Sorry to say that I still haven't heard anything on this one yet. Hopefully it will be resolved soon.
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: roman on July 04, 2006, 12:02:11 AM
Hi Dudes

I'm getting this problem too, and was told to post on here and that it would be resolved.

Any time frame please???

Many Thanks
Roman..
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: aswigon on July 06, 2006, 01:59:54 PM
Attention: Peter Vogel


As requested here are further screenshots of the bug on PIMP interface on the website. The Scheduled tab seems to be reading some shows incorrectly but only on certain channels (ABC seems OK).

Hope this helps resolve the issue.

Andre
Title: Re: PIMP for MCE bug???
Post by: pvogel on July 07, 2006, 12:11:16 PM
We think we found the problem - it was in the client program so there is a new alpha 1.0.2 at
 http://www.icetv.com.au/cgi-bin/downloads.cgi?op=get_file&number=13 (http://www.icetv.com.au/cgi-bin/downloads.cgi?op=get_file&number=13)

Let's know if that fixes the problem for you.

I guess the fix will only apply to newly scheduled shows so you might need to delete the faulty scheduled entries.

Peter