IceTV Forum

IceTV General => General Discussions => Topic started by: goldcoastguy on June 25, 2006, 10:37:24 AM

Title: Forum Notifications
Post by: goldcoastguy on June 25, 2006, 10:37:24 AM
Hi

I've set up a few forums to receive an email whenever a new topic is posted.

Also, in my one posting, I ticked the box to be notified of any replies to the topic.

In both cases I haven't received an email.

Does this function work on this board?


Evan :->
Title: Re: Forum Notifications
Post by: Russell at IceTV on June 26, 2006, 08:06:11 AM
Hi Evan,

Yes, I believe the email notifications do work -- I see in the logs that two emails were sent to you at Jun 26 07:38:04.  Did you not get them?

That being said, we have had problems with email notifications in the past on this forum software we're currently using, and one of the things on my to-do list is to upgrade this forum software to a new program that I think will work better.  Hopefully that can get done some time soon and we'll see how it goes.  In the mean time though, let us know if you're still not getting the emails and we'll try to sort it out.

Russell
Title: Re: Forum Notifications
Post by: goldcoastguy on June 26, 2006, 11:50:10 AM
Hi Russell

I got the 2 at 7:38am.

But I haven't received anything for the Mile High thread or this one.



Evan :->
Title: Re: Forum Notifications
Post by: Russell at IceTV on June 28, 2006, 03:15:12 AM
Hi Evan,

The forum has now been updated to a new system, so we'll see how this goes.  Hopefully it'll solve some of the email notification problems we've had in the past.

Thanks,
Russell
Title: Re: Forum Notifications
Post by: goldcoastguy on June 28, 2006, 03:55:09 AM
Yep, notifications are working perfectly.

Thanks heaps!


Evan :->
Title: Re: Forum Notifications
Post by: dJOS on June 29, 2006, 06:48:59 PM
Hi ICE folk, could you please add me to the PIMP my MCE Beta as Im very keen to test this on my MediaPC (I have an ICEBox + TED/S for my Toppy)?