IceTV Forum

IceTV Guide for IceTV enabled PVRs => Topfield => Topic started by: csutak40 on November 01, 2009, 07:57:02 PM

Title: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 01, 2009, 07:57:02 PM
I am rather late setting all this up, my PC was down.

I realise that this probably doesn't belong here, but I thought someone here may have the same settings.  I got an email from John, with instructions to change the IceGuide.ini and the TS.ini.  He said: You need to edit IceGuide.ini rather than Central.ini. Instead of adding 7TWO^72 you must add nnn^72 where ‘nnn’ is the unique number that IceTV assigns to channel 7TWO in their data.  So, I phoned IceTV and was told that the number for Melbourne is 2397.  So, I changed it to that, ran TED+ - nothing!

I am sure other things need to be changed, but my set up is so complicated I never remember what to do from one time to the next.  Just recently someone told me to check one of the ini files, and becaue SBS2 wasn't working properly and sure enough, I had it wrong.  Don't remember which Forum this was on.  Just spent half an hour attempting to find that thread - couldn't.

I have the various things I'm using in my sig - hoping that someone here can tell me what I did wrong
Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 01, 2009, 08:16:04 PM
Have you got 7TWO ticked on in your profile?
Title: Re: What have I missed?
Post by: Gary on November 01, 2009, 09:30:03 PM
Have you edited TS.ini as well?
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 01, 2009, 09:49:18 PM
Have you got 7TWO ticked on in your profile?
If you mean on "Show on IceTV website" then yes.
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 01, 2009, 09:49:39 PM
Have you edited TS.ini as well?

Yes, I did
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 02, 2009, 05:32:47 PM
I had another look at TEDS+  No idea what that means, but  7TWO appears in the list of channels in favourites, but not in the programme guide.

Here is a copy of the altered bit in the ini files - in case I am missing something by staring at it too long. :P

Channel.Conversions=9^2|36^22|6^7|7^9|2397^72|8^10|10^3|32^32|90^20|91^90|92^30|93^70|94^1|1697^12|2390^99

and TS.ini

[ChannelInfo]
ID1=ABC1,2,+
ID2=ABC2,22,+
ID3=Seven,7,+
ID4=Nine,9,+
ID5=TEN,10,+
ID6=SBS 1,3,+
ID7=SBS 2,32,+
ID8=ABC HD,20,+,HD
ID9=Nine HD,90,+,HD
ID10=SBS HD,30,+,HD
ID11=7HD,70,+,HD
ID12=TEN HD,1,+,HD
ID13=GO!,99,+
ID14=7TWO,72,+


I also changed  epg_upload.ini (although not sure if I was meant to)  I am attaching the whole list, because I simply added 7TWO, but the rest don't actually make too much sense to me

Number of Services=20


[TV Parameters]

[Channel 1]
service_name=TGDChannelID
service_id=0
transport_stream_id=0
original_network_id=0

[Channel 2]
service_name=TGDChannelID
service_id=0
transport_stream_id=0
original_network_id=0

[Channel 3]
service_name=TGDChannelID
service_id=0
transport_stream_id=0
original_network_id=0

[Channel 4]
service_name=TGDChannelID
LCN_channel=656802084

[Channel 5]
service_name=TGDChannelID
LCN_channel=1868982636

[Channel 6]
service_name=1
LCN_channel=1

[Channel 7]
service_name=2
LCN_channel=2

[Channel 8]
service_name=3
LCN_channel=3

[Channel 9]
service_name=7
LCN_channel=7

[Channel 10]
service_name=9
LCN_channel=9

[Channel 11]
service_name=10
LCN_channel=10

[Channel 12]
service_name=20
LCN_channel=20

[Channel 13]
service_name=22
LCN_channel=22

[Channel 14]
service_name=33
LCN_channel=33

[Channel 15]
service_name=70
LCN_channel=70

[Channel 16]
service_name=90
LCN_channel=90


[Channel 17]
service_name=30
LCN_channel=30

[Channel 18]
service_name=32
LCN_channel=32

[Channel 19]
service_name=99
LCN_channel=99

[Channel 20]
service_name=72
LCN_channel=72



Title: Re: What have I missed?
Post by: Gary on November 02, 2009, 06:29:27 PM
I just checked by getting the xml data for myself and 7TWO is 2405 not 2397 so that will be your problem.

Always better to grab it for yourself and get it right. :)
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 02, 2009, 06:44:11 PM
I just checked by getting the xml data for myself and 7TWO is 2405 not 2397 so that will be your problem.

Always better to grab it for yourself and get it right. :)

Where do you get it from?

You are in Melbourne, right?  ;D
Title: Re: What have I missed?
Post by: Gary on November 02, 2009, 06:48:57 PM
I just checked by getting the xml data for myself and 7TWO is 2405 not 2397 so that will be your problem.

Always better to grab it for yourself and get it right. :)

Where do you get it from?

You are in Melbourne, right?  ;D
Yes I am in Melbourne and I got it from the same place TED gets all its nformation - IceTV.

Have a look at this

http://www.icetv.com.au/cgi-bin/websupport.cgi?op=show_faq&faq_id=53&faq_cat_id=2
Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 02, 2009, 08:15:29 PM
I have explained a few times, you don't need to download the XML to find out your number, simply go to your account page where you get to tick on/off the various channels, then view the source of the webpage, and you will see it down a bit when you start finding the html info in the source related to the section where you tick on/off the channels.   

Please don't edit your EPG_uploader.ini file (please!).   When it finds a new LCN in the source data, it will add it automatically.
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 02, 2009, 08:26:21 PM

Yes I am in Melbourne and I got it from the same place TED gets all its nformation - IceTV.

Have a look at this

http://www.icetv.com.au/cgi-bin/websupport.cgi?op=show_faq&faq_id=53&faq_cat_id=2

Thank you very much for that.  That solved part of the problem.  I am now very confused (for a change :-[)  Ran TED+ again, now have all the channels, but the timers aren't uploading to the Toppy.  What's even weirder is that it has populated JustEPG with the 7TWO programs, (well, mostly "coming soon" :P) so TED must be talking to the Toppy, but no timers  ???  :'(
Title: Re: What have I missed?
Post by: Gary on November 02, 2009, 08:36:20 PM
I have explained a few times, you don't need to download the XML to find out your number, simply go to your account page where you get to tick on/off the various channels, then view the source of the webpage, and you will see it down a bit when you start finding the html info in the source related to the section where you tick on/off the channels.   
You are correct of course but my way was how I first got them so it stuck.
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 02, 2009, 11:50:40 PM


Please don't edit your EPG_uploader.ini file (please!).   When it finds a new LCN in the source data, it will add it automatically.


Oops!  OK, I put it back the way it was.  Hope that's all that's wrong.  Will see what happens tomorrow

P.S.  Decided not to wait until tomorrow, ran TED+ again, still didn't upload to the Toppy  :'(
Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 03, 2009, 12:00:36 AM
But does it find any?  You probably don't need to delete that line now you added it, it is just that LCN info is automatic, you don't need to change anything on the Toppy.   As long as you have a 72 in the Toppy, and TED is creating TGDs with "72" in them for the timers/EPG, then all should be well.   So is it?
What do the logs of TED/S and EPG_uploader show, EPG_uploader would have logs showing timer failed if TED is sending them with incorrect info?  Do you see any fails when you upload and the TAP loads the timer file?  The TAP has a popup/banner at the end to show success/fail/deleted.
Oh, and did you restart your Toppy since you scanned for new channels (EPG_uploader maps out your channels from 0 to whatever you have stored against their LCNs, if you add any new LCNs while the TAP is running, it may not notice it and so give channel errors in the logs as it can't find any "LCN72" in the stored table it builds when it loads).
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 03, 2009, 04:48:47 PM
But does it find any?  You probably don't need to delete that line now you added it, it is just that LCN info is automatic, you don't need to change anything on the Toppy.   As long as you have a 72 in the Toppy, and TED is creating TGDs with "72" in them for the timers/EPG, then all should be well.   So is it?
What do the logs of TED/S and EPG_uploader show, EPG_uploader would have logs showing timer failed if TED is sending them with incorrect info?  Do you see any fails when you upload and the TAP loads the timer file?  The TAP has a popup/banner at the end to show success/fail/deleted.
Oh, and did you restart your Toppy since you scanned for new channels (EPG_uploader maps out your channels from 0 to whatever you have stored against their LCNs, if you add any new LCNs while the TAP is running, it may not notice it and so give channel errors in the logs as it can't find any "LCN72" in the stored table it builds when it loads).

Well...  To answer the last question first, yes I did restart the Toppy (and even the computer, to be on the safe side) several times.  Yesterday, the ini file did not find a new entry.  After several tries, I decided to sleep on it and let it run at the time it normally does (4pm)  It was mostly a success. I should have (forgot) checked the ini file if it has changed before it ran.  It has now generated a new entry.  BTW, just noticed, there is another in file: epg_uploadTED.ini  (in IceBox2) - that one doesn't seem to have an entry for either Go! or the new 7TWO, so it may be an old file no longer in use?

Anyway, it did upload to the Toppy, BUT, it didn't include some things that the log file indicates it should have.  It showed some errors, but that is quite probably because there are too many timers listed. The one I was looking for (didn't check all of them) was UglyBetty, which of course is on the new 7TWO, even though the log shows that will be recorded.  It also hasn't deleted quite a few shows that I have marked to be deleted, for various reasons.

(+) **    [P] 7TWO...... (OT) Tu 2009-11-03  19:27 20:45  (-03 +15)  Ugly Betty

Had a quick look - not one timer is set for 7TWO, which may or may not be a co-incidence
Looks like I will have to do what I hate doing (sometimes I end up with no timers for days) that is manually delete all the timers and go back to square one.

Here is the log

Nov 3, 16:05:11 : TED+ v7.10.1.512 started
- Registered to Judy Bednar. Expires 5 Dec 2010.
Nov 3, 16:05:12 : Getting EPG data (IceGuide)...
Nov 3, 16:05:21 : Producing EPG datafiles...
Nov 3, 16:05:58 : Checking for missing data...
Nov 3, 16:05:59 : Searching for Favourites...
- WARNING! Timer failure detected... check Timers Log
Nov 3, 16:08:29 : Processing Timers...
- AutoResolved Timer clashes... check Timers Log
Nov 3, 16:08:31 : Transferring Timers to Topfield
Nov 3, 16:08:34 : Transferring EPG data to Topfield...
Nov 3, 16:09:22 : Producing TV Guide data...
Nov 3, 16:09:26 : Finished... opening LOG Report.
Nov 3, 16:12:28 : Retrieving current Toppy Timers...
- WARNING! Timer processing failure detected... check Timer Processing Report
- WARNING! Timers Sync Check failed... check Timer Processing Report
Nov 3, 16:19:44 : FINISHED.
Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 03, 2009, 05:49:02 PM
That is the boring TED/S log.   Do you see 7TWO getting stuff set in TEDS?  Do you see anything in the Topfield EPG_upload log (assuming TED/S is actually creating timers).
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 03, 2009, 07:00:03 PM
That is the boring TED/S log.   Do you see 7TWO getting stuff set in TEDS?  Do you see anything in the Topfield EPG_upload log (assuming TED/S is actually creating timers).

Well, things are now much worse.  I deleted all the times and followed John's instructions

Manually delete all recording-type timers on the Toppy
Build the epg_timers.tsv file via the TAP's menu
Delete timers-2.ts on the PC
Re-run TED+.


The only thing that went wrong with that is that I couldn't find  timers-2.ted anywhere on my system.  (I know I found it previously when I did this)  I did see a timers-1.ted, but wasn't game to delete that.

So, I ran TED+ and nothing uploaded!  :'(

There are no timers set (in TEDS - there are now no timers at all on the Toppy) for 7TWO at all

I got
Nov 3, 17:33:19 : TED+ v7.10.1.512 started
- Registered to Judy Bednar. Expires 5 Dec 2010.
Nov 3, 17:33:20 : Getting EPG data (IceGuide)...
Nov 3, 17:33:29 : Producing EPG datafiles...
Nov 3, 17:34:06 : Checking for missing data...
Nov 3, 17:34:07 : Searching for Favourites...
Nov 3, 17:36:33 : Processing Timers...
- AutoResolved Timer clashes... check Timers Log
Nov 3, 17:36:35 : Transferring Timers to Topfield
Nov 3, 17:36:38 : Transferring EPG data to Topfield...
Nov 3, 17:37:26 : Producing TV Guide data...
Nov 3, 17:37:30 : Finished... opening LOG Report.
Nov 3, 17:40:32 : Retrieving current Toppy Timers...
Nov 3, 17:40:33 : Retrieving current Toppy Timers...
- WARNING! Timer processing failure detected... check Timer Processing Report
Nov 3, 17:57:25 : FINISHED.
and on the TPR Log, I got

There were no current Toppy Timers as at 5:40 pm - Tuesday, 3 November 2009

** Timer Processing Failure Report **

Then, the Toppy Timers Log lists all the timers were supposedly added and the usual clash report for clashed timers

With a list of all of the timers.  The clash report does mention some 7TWO programs

I am including (rather long) the epg_upload.log for the relevant period (sorry, I always have trouble figuring out what's relevant)

2009/11/03 16:12:59-Timers Loaded OK:26 FAILED:6 Deleted:2
2009/11/03 16:12:59-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 16:12:59-TDT_UTC:mjd:d762 04:21
2009/11/03 16:13:03-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:13:59-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 16:13:59-TDT_UTC:mjd:d762 04:21
2009/11/03 16:14:59-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 16:14:59-TDT_UTC:mjd:d762 04:21
2009/11/03 16:15:08-Regular file delete and check-
2009/11/03 16:15:08-entered file delete: 16:15H
2009/11/03 16:15:59-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 16:15:59-TDT_UTC:mjd:d762 05:16
2009/11/03 16:15:59-Determining GMT offset and manual time is currently 0xd762 16:15:59
2009/11/03 16:16:00-Setting Flash UTCOffset to:660mins
2009/11/03 16:16:00-Setting GMTbugfix Time to 0xd762 05:16GMT
2009/11/03 16:50:18-Regular file delete and check-
2009/11/03 16:50:18-entered file delete: 16:50H
2009/11/03 16:56:03-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:08-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:13-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:18-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:23-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:28-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:43-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:48-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:53-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:56:58-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:03-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:08-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:13-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:18-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:23-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:33-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:38-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:43-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:48-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:53-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:57:58-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:03-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:08-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:13-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:18-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:23-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:28-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:48-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:53-Number of timers changed, saving epg_timers.tsv file
2009/11/03 16:58:58-Regular file delete and check-
2009/11/03 16:58:58-entered file delete: 16:58H
2009/11/03 17:04:03-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:04:03-entered file delete: 17:04H
2009/11/03 17:07:42-EPG Uploader3.26beta6 FWrevision from extap-416:1248, from firebirds firbirdlib-416:1248
2009/11/03 17:07:42-Flash GMT Offset Detected: 660 minutes
2009/11/03 17:07:44-Sun Apr  4 02:59:59 2010 EST GMToffset:660mins DST
2009/11/03 17:07:44-ERROR:Can't find inifile service_id:0 LCN:0 for any Topfield channels
2009/11/03 17:07:44-ERROR:Can't find inifile service_id:0 LCN:0 for any Topfield channels
2009/11/03 17:07:45-ERROR:Can't find inifile service_id:0 LCN:0 for any Topfield channels
2009/11/03 17:07:45-ERROR:Can't find inifile service_id:0 LCN:656802084 for any Topfield channels
2009/11/03 17:07:45-ERROR:Can't find inifile service_id:0 LCN:1868982636 for any Topfield channels
2009/11/03 17:07:45-EITBLOCK return:0
2009/11/03 17:07:45-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 17:07:45-TDT_UTC:mjd:0 00:00
2009/11/03 17:07:50-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 17:07:51-TDT_UTC:mjd:0 00:00
2009/11/03 17:07:53-exTAP_GetUTCTime returned:0
2009/11/03 17:07:53-TDT_UTC:mjd:d762 06:08
2009/11/03 17:07:54-could not open GMT TZfile in /ProgramFiles/zoneinfo DIR
2009/11/03 17:07:55-could not open posixrules TZfile in /ProgramFiles/zoneinfo DIR
2009/11/03 17:07:55-Determining GMT offset and manual time is currently 0xd762 17:07:55
2009/11/03 17:07:55-Setting Flash UTCOffset to:660mins
2009/11/03 17:07:55-Setting Manual DATE to 0xd762 & TIME for emma2 & front panel time: 17:08
2009/11/03 17:08:55-Setting GMTbugfix Time to 0xd762 06:08GMT
2009/11/03 17:08:55-making epg guide stick at Location:80120994
2009/11/03 17:08:55-Setting NOP to GMT update code, orig instruction 0xaf8284c4
2009/11/03 17:08:55-Current event RAM Short:640000bytes Extended:1280000bytes
2009/11/03 17:08:55-New event RAM Short:960000bytes Extended:1920000bytes
2009/11/03 17:08:56-AutoLoad is ON, deleting/adding files
2009/11/03 17:08:57-entered file delete: 17:08H
2009/11/03 17:08:57-EPG EIT Erase entered
2009/11/03 17:14:00-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:14:00-entered file delete: 17:14H
2009/11/03 17:19:00-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:19:00-entered file delete: 17:19H
2009/11/03 17:23:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:23:59-entered file delete: 17:23H
2009/11/03 17:24:44-Playback PLAY   E.T. 03-11.rec
2009/11/03 17:28:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:28:59-entered file delete: 17:28H
2009/11/03 17:33:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:33:59-entered file delete: 17:33H
2009/11/03 17:38:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:38:59-entered file delete: 17:38H
2009/11/03 17:43:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:43:59-entered file delete: 17:43H
2009/11/03 17:48:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:48:59-entered file delete: 17:48H
2009/11/03 17:53:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:53:59-entered file delete: 17:53H
2009/11/03 17:58:59-Regular file delete and check-
2009/11/03 17:58:59-entered file delete: 17:58H

As I mentioned, the original "fail" was probably because I had too many timers.  It should have had a lot more than two deletes though.  I marked at least half a dozen shows on TEDS+ to be deleted, didn't happen.  There was a large number of timers uploaded, because it hasn't been uploading for days

Now I am back to manually setting timers until I figure this out  :'( :'(   This is what I was afraid of





Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 04, 2009, 12:26:56 AM
I have no idea what I've done right - I decided to try again. got as far as going to build the epg_timers.tsv through the Toppy, hand't ran TED+ again yet, and as soon as EPG finished loading, the film reels appeared, and the timers uploaded.
 I wish I knew what I did right!  ???
Thank you for the help, anyway
Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 04, 2009, 12:51:01 AM
You should fix a few things while you are here.
1.  Get rid of those dummy channel entries in the beginning of the ini file (you will have to rearrange it a bit to either renumber them all, or whatever).
2.  You have this error:
2009/11/03 17:07:54-could not open GMT TZfile in /ProgramFiles/zoneinfo DIR
2009/11/03 17:07:55-could not open posixrules TZfile in /ProgramFiles/zoneinfo DIR

This is bad*.   You are using the latest version of my TAP by the sounds of it, which really needs these files in the zoneinfo directory to perform properly for any time related stuff.
They would have come with the EPG_uploader3.26beta6/3.27 (or whatever version you ended up with).


Remember, EPG_uploader, if you have timeshift disabled, will not upload new EPG (or timers) on a very regular basis (once every 12hours, or when the "reload hour" of the TAP is set).   It has two settings, a "new file frequency check timeshift enabled" and timeshift disabled.    You don't want it to check for new files every 2minutes when you have timeshift disabled, it defeats the purpose of having it disabled (which presumably is due to people thinking the discs spinning down is somehow going to increase the life of the PVR).   I don't run the PVR 24x7, and leave my timeshift on while on (i.e enabled) to give me 100% PVR functionality whenever I leave it on, and means uploading timers from EPG_uploader is relatively instantaneous (ok, can be up to 2mins wait).

edit 200: I do see it checking for files every 5mins though, so not really sure why it wasn't getting anything from TED, must be your TED settings I would think.

*(mind you, I see:
2009/11/03 17:07:55-Determining GMT offset and manual time is currently 0xd762 17:07:55
2009/11/03 17:07:55-Setting Flash UTCOffset to:660mins
2009/11/03 17:07:55-Setting Manual DATE to 0xd762 & TIME for emma2 & front panel time: 17:08
which means it is setting your manual time OK, I am a bit surprised about that really).
Regards
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 04, 2009, 05:55:52 AM
I won't answer this in full - haven't been to bed yet, so if I was going to change anything in the ini file now, I would probably stuff it up completely.  I am using 3.26beta6, btw.

I often record things overnight, so the Toppy is on probably 20 hours every day.  I have PBK set so that timeshift is enabled in peak viewing hours, (just checked - enabled between 2pm and 1am)

Now...

1.Bit scared of getting rid of the dummy entries (where did they come from?)  What do I do, just delete them and re-number the rest?  And do I leave them in the order they are in, or can I re-sort them while I'm at it?
2.  What do I do about correcting this?  If it has something to do with TED settings, no idea what to do about it.  John is too busy lately to offer any support


Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 04, 2009, 08:51:24 AM
They just got there because if the TAP doesn't have any channels in the inifile, it adds 5 dummy ones for you to edit (hangover from the first days of the TAP, and just the way John provides an inifile for you that doesn't have any entries for channels).  But because they don't correlate with anything, the TAP gives all those "can't find channel" errors, which doesn't help at all and slows it down.   Just like you originally added 72 to the tap, you can delete those, but I think last time I tried, the channel info in the TAP has to start from the number 1 (so you could move 11,12,13,14,15 there and remove the 1st 1, but then you have that hole to fill near the end, so will require renumbering some), and the number of channels entry needs to be reduced to the number the number of channels listed or else it will create dummy ones at the end this time.

As for TED/S, this has nothing to do with the PC.  Read the errors again, they are from the TAP:
2009/11/03 17:07:54-could not open GMT TZfile in /ProgramFiles/zoneinfo DIR
2009/11/03 17:07:55-could not open posixrules TZfile in /ProgramFiles/zoneinfo DIR
It is the zoneinfo files related to TAP timezone setting and getting your date/time changed.   You are meant to have a zoneinfo directory off the Topfield ProgramFiles directory with those zoneinfo files that came with the TAP in there.   You can see it is complaining about two missing files, I suggest you copy the ones it is complaining about into that directory.

Regards
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 04, 2009, 05:53:53 PM
Things are progressively getting worse. :'(  I just sent John a bug report, praying that he will answer.  TED ran today, I actually thought it was fine.  It uploaded some timers (I know this, because there are now some timers there for next Tuesday)  I noticed a few anomalies, (nothing to do with the workings of the TAP) so opened TEDS to make some adjustments.  I discovered that there are hardly any timers shown in TEDS.  All the timers set don't have an icon next to them except for a very few.  For instance, there is ONE timer shown for today, whereas there are actually 7.  I can't figure out the difference in the ones still showing.  The only icons still present are the ones I created to exclude a recording

I am now completely lost, no idea what to check where. :'(  I haven't touched the epg_upload.ini yet, which is just as well, I would have blamed that.

BTW, the timers.log is a complete mess, I can't make sense out of what clashes with what and why.  I think there are too many channels now, too many shows clashing   ;D
Title: Re: What have I missed?
Post by: tonymy01 on November 04, 2009, 06:32:56 PM
I can't give you TED/S support as I haven't used it in a couple of years (maybe more?).   I have been using PerlTGD on my SLUG  since that time, and much better option (not tied to a PC, not tied to some VDS closed source code that gives cryptic error messages about "error 23 in line 2002" or whatever they are).   John has done an admirable job in TED/S, no doubt, but I think the PerlTGD solution is a lot better for me.    Gully still posts on the Beyonwiz forums if you want to PM him about it (he seemed to know what all the VDS errors were about, perhaps John gave him some support arrangements/info in the past).
I just don't think you are going to get many people who use/can support TED/S here on the ICE forums.
Regards
Title: Re: What have I missed?
Post by: csutak40 on November 04, 2009, 06:42:21 PM
I can't give you TED/S support as I haven't used it in a couple of years (maybe more?).   I have been using PerlTGD on my SLUG  since that time, and much better option (not tied to a PC, not tied to some VDS closed source code that gives cryptic error messages about "error 23 in line 2002" or whatever they are).   John has done an admirable job in TED/S, no doubt, but I think the PerlTGD solution is a lot better for me.    Gully still posts on the Beyonwiz forums if you want to PM him about it (he seemed to know what all the VDS errors were about, perhaps John gave him some support arrangements/info in the past).
I just don't think you are going to get many people who use/can support TED/S here on the ICE forums.
Regards

I do realise I can't expect help for TED/S here.  For the original post, I thought it may be sort of Ice connected.  Now, I just wrote in case someone was interested in what's happening, and (I suppose) for a whinge.  From what I understand PerlTGD is not for people like me (no programming knowledge) so I am stuck with TED/S

I do appreciate all the help you did give