Author Topic: House and NCIS  (Read 4270 times)

Offline asummerf

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 19
    • View Profile
House and NCIS
« on: August 29, 2006, 05:02:32 PM »
Just wondering if we can ever get "repeat" status for these shows.

I have automatic recording enabled with a repeat flag, but the data never shows that the episode is a repeat.

Adam

Offline Garyvx

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 156
    • View Profile
Re: House and NCIS
« Reply #1 on: August 30, 2006, 05:37:55 PM »
Hi
I've just joined ICETV and this is the first issue that is also affecting me.
I would have thought that a repeat flag is a DEFINATE requirement so I would appreciate this being sorted out.
I just hope this is a one off but two shows together.

Regards Gary

Offline Jammer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: House and NCIS
« Reply #2 on: August 30, 2006, 09:40:18 PM »
Same for me.  I was pretty surprised to see an old episode of House last week but there wasn't any RPT flag.  What gives?  I thought this was part of what we're paying for.

Offline Mitch IceGuide

  • Guru
  • *****
  • Posts: 501
    • View Profile
Re: House and NCIS
« Reply #3 on: August 31, 2006, 01:16:05 PM »
Your concerns are being investigated. This will happen sometimes. As you know, we are not on the Network's mailing list of program information. Sometimes our references don't indicate repeats correctly, whilst the sources you refer to might ..... and vice versa.

An Error Has Occurred!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()