Author Topic: ABC 24?  (Read 2836 times)

Offline tvmandan

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 97
    • View Profile
ABC 24?
« on: July 22, 2010, 10:10:47 PM »
I rescanned the channels in win 7 media center tonight to get the new abc 24 channel and found that they were picked up as follows:
Channel 100 = ABC News 24
Channel 101 = ABC 1
Channel 102 = ABC 2
Channel 106 = ABC 3

This doesn't seem right to me. Did anyone else find the same?

Offline Nomad

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: ABC 24?
« Reply #1 on: July 23, 2010, 10:47:23 AM »
I rescanned the channels in win 7 media center tonight to get the new abc 24 channel and found that they were picked up as follows:
Channel 100 = ABC News 24
Channel 101 = ABC 1
Channel 102 = ABC 2
Channel 106 = ABC 3

This doesn't seem right to me. Did anyone else find the same?

Yes, I have spoken to the ABC Reception advice lady and she "was" going to get engineering to look at it.  So far nothing back from the ABC.  Can you please call them on 1300 13 9994 and add one more complaint to their list?

rgds Damon

Offline tvmandan

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 97
    • View Profile
Re: ABC 24?
« Reply #2 on: July 23, 2010, 06:09:06 PM »
I actually read on another forum that it may be a Windows 7 problem not ABC. Can anyone else confirm this?
Cheers,
Dan

Offline OzRob

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 95
    • View Profile
Re: ABC 24?
« Reply #3 on: July 26, 2010, 10:36:05 AM »
I actually read on another forum that it may be a Windows 7 problem not ABC. Can anyone else confirm this?

I run a Win7 HTPC with Hauppauge tuners and my ABC channels are still showing the usual LCNs - 2, 22, 23 and now 24. So if it's a Windows issue, it's system specific. I'd be more inclined to believe that it's a problem at the broadcast end that is affecting certain transmission areas. It's probably been caused by the changes being made to accommodate the new news channel.

An Error Has Occurred!

Call to undefined function seo_social_bookmarks()