Author Topic: Forum search is broken  (Read 4052 times)

Online prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3150
    • View Profile
Forum search is broken
« on: October 15, 2016, 01:18:08 PM »
When I try to use the forum (not user) search, when I enter a search string and click on Search, I get taken to "http://forum.icetv.com.au/iceforum/search2/", which like the Bellman's map, is "A perfect and absolute blank!"

Quote
He had bought a large map representing the sea,
Without the least vestige of land:
And the crew were much pleased when they found it to be
A map they could all understand.

"What's the good of Mercator's North Poles and Equators,
Tropics, Zones, and Meridian Lines?"
So the Bellman would cry: and the crew would reply
"They are merely conventional signs!

"Other maps are such shapes, with their islands and capes!
But we've got our brave Captain to thank:
(So the crew would protest) "that he's bought us the best--
A perfect and absolute blank!"
Lewis Carroll, The Hunting of the Snark.
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3 & T4 for testing

Offline TimC

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 147
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #1 on: October 27, 2016, 11:36:44 PM »
Me Too

The whole website seems a bit flakey. I found I had been logged out and when I tried to log in it kept telling me I had an incorrect Login or Password, until after I used the same details about 10 times, it finally accepted them.
Toppy, 2400, Toppy 2460, Skippa

Online Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
    • IceTV
Re: Forum search is broken
« Reply #2 on: October 27, 2016, 11:37:46 PM »
Yeah, the forum needs a couple more tweaks to get right, now that the new website has been launched I will check it out.
Regards,

Daniel.
CTO.

Offline TimC

  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 147
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #3 on: October 28, 2016, 12:01:54 AM »
Its more than just the forums.

Online Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
    • IceTV
Re: Forum search is broken
« Reply #4 on: October 28, 2016, 12:19:05 AM »
Yeah, there was some weirdness tonight as the main website went through a massive update, but this will have settled down already.

Offline Tezza007

  • Guru
  • *****
  • Posts: 582
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #5 on: October 28, 2016, 11:27:21 AM »
I've been getting random bad gateway errors for about a week

Offline raymondjpg

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 495
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #6 on: October 28, 2016, 12:28:14 PM »
I've been getting random bad gateway errors for about a week
Same here. Tedious and annoying. This problem has been around for some time now.
Topfield TF7100HDPVRt, Beyonwiz DP-P2, Beyonwiz T2, Beyonwiz U4, Hauppauge WinTV-HVR-2200, Hauppauge WinTV-MiniStick 01240, Hauppauge WinTV-dualHD (x2)

Offline grampus

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 350
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #7 on: October 28, 2016, 01:02:49 PM »
I've been getting random bad gateway errors for about a week
Same here. Tedious and annoying. This problem has been around for some time now.
+1
Intermiitent.  cleans itself up after a while.
Most recent this morning prior to around 12 PM  have only now been able to get past this.
BeyonWiz, T3

Online Daniel Hall at IceTV

  • Administrator
  • Guru
  • *****
  • Posts: 1216
    • View Profile
    • IceTV
Re: Forum search is broken
« Reply #8 on: October 28, 2016, 01:46:24 PM »
Yeah, I have some coredumps now, just not sure how far I can go seeing as its likely something in SMF. Will have to see what can be done.

Online prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3150
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #9 on: October 28, 2016, 01:48:51 PM »
Yeah, the forum needs a couple more tweaks to get right, now that the new website has been launched I will check it out.
Thanks, Daniel.

Online prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3150
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #10 on: April 01, 2017, 02:02:29 PM »
Five months on, and forum search still doesn't work.

The ability to preview posts (which also broke some time ago) is still missing from the Post windows.

Any idea when these might be fixed?

Such snarks, I'm told, can be found as follows:
Quote
"You may seek it with thimbles—and seek it with care;
   You may hunt it with forks and hope;
You may threaten its life with a railway-share;
   You may charm it with smiles and soap—'"

Offline raymondjpg

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 495
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #11 on: May 03, 2017, 11:20:54 AM »
Five months on, and forum search still doesn't work.

Something else I was trying to do is automatically hide a hyperlink behind text. I can do it if I insert the hyperlink manually between the hyperlink quotes, then edit the message to add the text behind which I can hide the hyperlink, but I thought that previously it could all be done in one go in the original post.

Online prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3150
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #12 on: May 03, 2017, 12:15:12 PM »
Text that's a hyperlink is always formatted as [url=http://erewhon.com/utopia.html]nowhere[/url].

I.e. nowhere

There's never been a mechanism to do that all in one hit. I usually do it by selecting the text, pressing the Insert Hyperlink button, and then adding the "=URL" text, usually pasting the URL.

It's pretty much the same as on the Beyonwiz forum.
« Last Edit: May 03, 2017, 12:17:13 PM by prl »

Offline raymondjpg

  • IceTV Beta
  • Guru
  • *
  • Posts: 495
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #13 on: May 03, 2017, 12:48:19 PM »
Text that's a hyperlink is always formatted as [url=http://erewhon.com/utopia.html]nowhere[/url].

I.e. nowhere

There's never been a mechanism to do that all in one hit. I usually do it by selecting the text, pressing the Insert Hyperlink button, and then adding the "=URL" text, usually pasting the URL.

It's pretty much the same as on the Beyonwiz forum.

Then I was mistaken as to the ability to do it all in one hit, but what about amending the insert url button to do the url=http bit? Or add another button that does both the url=http and "=URL" bits? At the moment the url button doesn't do anything more to a hyperlink than inserting it in a post without use of the button.

Online prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3150
    • View Profile
Re: Forum search is broken
« Reply #14 on: May 03, 2017, 04:22:32 PM »
Not up to me.

Maybe it should have its own topic. This topic is about a function that used to work until the last upgrade of the forum software.


Share via facebook Share via twitter

xx
Are Forums secure?

Started by NBOSTI on General Discussions

2 Replies
824 Views
Last post June 23, 2017, 06:21:25 PM
by NBOSTI
xx
Forum software still Post-ing when it should just Preview

Started by prl on General Discussions

3 Replies
1394 Views
Last post September 07, 2016, 10:02:40 PM
by bodogbodog
thumbup
New user forum for Australian Topfield PVR users

Started by IanL-S on Topfield

2 Replies
2002 Views
Last post September 02, 2016, 05:12:31 PM
by IanL-S
sad
Topfield Australia Forum off-line 25-04-16

Started by IanL-S on Topfield

1 Replies
1267 Views
Last post May 17, 2016, 09:37:48 AM
by IanL-S