Author Topic: Forum Notifications  (Read 4535 times)

goldcoastguy

  • Guest
Forum Notifications
« on: June 25, 2006, 10:37:24 AM »
Hi

I've set up a few forums to receive an email whenever a new topic is posted.

Also, in my one posting, I ticked the box to be notified of any replies to the topic.

In both cases I haven't received an email.

Does this function work on this board?


Evan :->

Offline Russell at IceTV

  • Guru
  • *****
  • Posts: 444
    • View Profile
Re: Forum Notifications
« Reply #1 on: June 26, 2006, 08:06:11 AM »
Hi Evan,

Yes, I believe the email notifications do work -- I see in the logs that two emails were sent to you at Jun 26 07:38:04.  Did you not get them?

That being said, we have had problems with email notifications in the past on this forum software we're currently using, and one of the things on my to-do list is to upgrade this forum software to a new program that I think will work better.  Hopefully that can get done some time soon and we'll see how it goes.  In the mean time though, let us know if you're still not getting the emails and we'll try to sort it out.

Russell

goldcoastguy

  • Guest
Re: Forum Notifications
« Reply #2 on: June 26, 2006, 11:50:10 AM »
Hi Russell

I got the 2 at 7:38am.

But I haven't received anything for the Mile High thread or this one.



Evan :->

Offline Russell at IceTV

  • Guru
  • *****
  • Posts: 444
    • View Profile
Re: Forum Notifications
« Reply #3 on: June 28, 2006, 03:15:12 AM »
Hi Evan,

The forum has now been updated to a new system, so we'll see how this goes.  Hopefully it'll solve some of the email notification problems we've had in the past.

Thanks,
Russell

goldcoastguy

  • Guest
Re: Forum Notifications
« Reply #4 on: June 28, 2006, 03:55:09 AM »
Yep, notifications are working perfectly.

Thanks heaps!


Evan :->

Offline dJOS

  • Guru
  • *****
  • Posts: 289
    • View Profile
    • Derek's Home Theatre
Re: Forum Notifications
« Reply #5 on: June 29, 2006, 06:48:59 PM »
Hi ICE folk, could you please add me to the PIMP my MCE Beta as Im very keen to test this on my MediaPC (I have an ICEBox + TED/S for my Toppy)?
My Home Theatre Project

Quad Tuner 7MC box now replaced by 2x TiVo's HD's by order of the Wife!


Share via facebook Share via twitter

xx
Are Forums secure?

Started by NBOSTI on General Discussions

2 Replies
829 Views
Last post June 23, 2017, 06:21:25 PM
by NBOSTI
xx
Forum search is broken

Started by prl on General Discussions

21 Replies
4055 Views
Last post May 21, 2017, 09:28:17 AM
by prl
xx
Forum software still Post-ing when it should just Preview

Started by prl on General Discussions

3 Replies
1402 Views
Last post September 07, 2016, 10:02:40 PM
by bodogbodog
thumbup
New user forum for Australian Topfield PVR users

Started by IanL-S on Topfield

2 Replies
2006 Views
Last post September 02, 2016, 05:12:31 PM
by IanL-S