Author Topic: BW T2 - lost all 'reference' to IceTV.  (Read 1525 times)

Offline BruceJG

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile
BW T2 - lost all 'reference' to IceTV.
« on: December 04, 2016, 03:28:12 PM »
Hello

My BW T2 has lost all 'reference' to IceTV.

In the BW 'main menu' (via MENU button on my BW T2), I no longer have IceTV showing. When I use the PLUGIN button on the R/C, all that displays on the TV is:

Auto Timer / Gmail reader / open webif / opera web browser / picture player / software management / youtube TV settings.

There are no IveTV icons/wording on the BW EPG screen. (I think it shows TERRESTIAL.)

Ive tried reboot, factory reset, and anything else that I thought might work.

I even created a new DEVICE PROFILE in my IceTV account, and did a 'Resend all recordings for this device.'

Any suggestions please. The WAF is lower than Trump's ratings!

Thanks

Bruce

Offline prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3166
    • View Profile
Re: BW T2 - lost all 'reference' to IceTV.
« Reply #1 on: December 04, 2016, 03:40:30 PM »
Is this since doing a firmware upgrade from USB?

If so, you ned to reinstall the IceTV plugin.
Peter
Beyonwiz T4 in-use
Beyonwiz T2, T3 & T4 for testing

Offline BruceJG

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: BW T2 - lost all 'reference' to IceTV.
« Reply #2 on: December 04, 2016, 03:48:49 PM »
PRL

No, I did a USB upgrade a few weeks ago. (Successfully)

How do I re-install the IceTV Plugin please?


Offline BruceJG

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile

Offline BruceJG

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: BW T2 - lost all 'reference' to IceTV. (Now working ok)
« Reply #4 on: December 04, 2016, 04:23:34 PM »
Yip-bloody-yee.

PRL and others.

All working fine now. Thank heavens for  this Forum, its members and IceTV Customer 'how to' support documents.

When I read the document, it all came flooding back. ;)

Again, thanks.

Bruce

PS:Any reason/s suggestion/s why the plugin had fallen off?

B

Offline prl

  • Guru
  • *****
  • Posts: 3166
    • View Profile
Re: BW T2 - lost all 'reference' to IceTV. (Now working ok)
« Reply #5 on: December 04, 2016, 05:10:23 PM »
Quote from: BruceJ... PS:Any reason/s suggestion/s why the plugin had fallen off? [/quote

At the time that the previous company behind the IceTV brand went into administration, the Beyonwiz IceTV plugin was removed from the pre-installed plugins list in the Beyonwiz firmware builder. It hasn't been restored to the pre-installed plugins list.

I don't know what's behind the decisions.

The consequence is that on new Beyonwizes, and after any firmware installation from USB, the IceTV plugin needs to be re-installed in PLUGINS>Download plugins. If you save settings before the install from USB and restore them afterwards, your IceTV settings and all timers should be saved and restored.

Offline BruceJG

  • Junior Member
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: BW T2 - lost all 'reference' to IceTV.
« Reply #6 on: December 05, 2016, 06:23:13 PM »
Aha, thanks.

Bruce


Share via facebook Share via twitter

xx
ABC (LCN2) and ABC(LCN21) not showing ABC News Program title on BW T2

Started by JPP on IceTV EPG Content

9 Replies
2003 Views
Last post November 14, 2015, 11:47:39 PM
by simoncasey
angry
Interactive Recordings all mixed up between my 2 BW

Started by Meppy on Beyonwiz

8 Replies
3843 Views
Last post September 15, 2010, 05:34:48 AM
by grampus
xx
Problem with 24 in Melbourne using BW S1

Started by martymonster on Smart Recording website and General questions

2 Replies
1479 Views
Last post February 07, 2010, 03:05:41 PM
by martymonster
xx
Tasks not getting to my BW P1

Started by seanslife on Smart Recording website and General questions

10 Replies
5328 Views
Last post May 13, 2008, 12:51:35 PM
by j s